Ny nettside for Øen Kuldeteknikk AS

Oppdrag

Øen Kuldeteknikk ønsket en ny og moderne nettside som stemte mer med deres merkevare enn nettsiden de hadde fra før. Vi satte i gang med å lage en ny nettside med moderne teknologi og nytt design, som skulle sikre Øen Kuldeteknikk for fremtiden.

Besøk nettside

Prosessen

Når vi gikk inn i prosjektet, var visjonen om hva kunden ønsket ganske klar. Vi startet med å se på hva bransjeledere gjorde, og brukte også tjenester som Behance og Dribble som inspirasjon. Deretter kom vi med et førsteutkast til siden, som ble tatt godt i mot, men som hadde forbedringspotensiale.

Halvveis ut i prosjektet var designet til nettsiden mer eller mindre ferdig. Da gjennstod det bare å implementere designet over hele siden, og legge inn alt av innhold fra gammel nettside. Mot slutten av prosjektet har kunden gått igjennom nettsiden flere ganger, og kommet med bemerkninger der de følte det var nødvendig med endringer.

Produkt slider første versjon

Produkt slider siste versjon

Artikkelmal førsteutkast

Artikkelmal ferdig versjon

Forside førsteutkast

Forside andreutkast – med video

Forside tredjeutkast

Forside ferdig

Resultat

Resultatet av et langt prosjekt kan nå ses på nett. Gjennom prosessen har vi blitt godt kjent med bransjen, og hva Øen Kuldeteknikk driver med. Vi er stolte av arbeidet vi har gjort, og siden vi nå har levert.

Besøk nettside

Interessert i ny nettside?

La oss ta en prat om hvordan vi kan bidra til å løfte din bedrift til nye høyder.

© 2023 Devhuset AS

| 929 509 358 MVA