Vi ansetter! Sjekk ut våre ledige stillinger her.

Ny nettside for Øen Kuldeteknikk AS

Organisk trafikk på den nye nettsiden har økt betraktelig sammenlignet med gammel side. Det er også en merkbar økning i antall skjemaer som blir sendt inn.
Alt text missing, please inform us!

Oppdraget

Øen Kuldeteknikk ønsket en ny og moderne nettside som stemte mer med deres merkevare enn nettsiden de hadde fra før. Vi satte i gang med å lage en ny nettside med moderne teknologi og nytt design, som skulle sikre Øen Kuldeteknikk for fremtiden.

Utfordringen

Når vi gikk inn i prosjektet, var visjonen om hva kunden ønsket ganske klar. Vi startet med å se på hva bransjeledere gjorde, og brukte også tjenester som Behance og Dribble som inspirasjon. Deretter kom vi med et førsteutkast til siden, som ble tatt godt i mot, men som hadde forbedringspotensiale.

Halvveis ut i prosjektet var designet til nettsiden mer eller mindre ferdig. Da gjenstod det bare å implementere designet over hele siden, og legge inn alt av innhold fra gammel nettside. Mot slutten av prosjektet har kunden gått igjennom nettsiden flere ganger, og kommet med bemerkninger der de følte det var nødvendig med endringer.

Image with 3 phone screens showing the new website of Øen Kuldeteknikk

Resultatet

Resultatet av et langt prosjekt kan nå ses på nett. Gjennom prosessen har vi blitt godt kjent med bransjen, og hva Øen Kuldeteknikk driver med. Vi er stolte av arbeidet vi har gjort, og siden vi nå har levert.